Bok och Bibliotek 2010 : Matmissbruk och pappalängtan

Nu kan ni se mitt föredrag om matmissbruk och pappalängtan från Bokmässan. Klicka här.
Bok och Bibliotek 2010 : Matmissbruk och pappalängtan

5 kommentarer

Hej Hillevi!

Vill bara säga att du är fantastisk. Läste ut din bok Hungerflickan igår, har även läst din tidigare bok Kärleksbarnet. Att man kan komma ut ur allt det du har fått utså som en fungerande människa är remarkabelt.. Jag hoppas du känner hur stark du är.

Kram Anna

Hej Hillevi! Ville bara gratulera dig på namnsdagen, såg till min förtret att jag inte hann först men men 🙂

Du är en stor inspirationskälla och jag hoppas innerligt att du fortsätter blogga!

Kram Johanna

Tack snälla Johanna. Det är så skönt att höra att man kan inspirera andra, det betyder mycket. Kram!

Anna. Tack snälla du. Ja människan är förunderlig. Vi gör det vi måste göra, många gånger. Utan att alltid förstå varför.
Kroppen är många gånger mycket klokare än vi själva.
Åtminstone min kropp. Den har signalerat så starkt till mig att det har varit omöjligt att inte lyssna till den. Men visst, ibland fattar jag inte själv hur jag har lyckats kliva rätt till slut, mitt bland alla feltramp.
Det är rätt gudomligt, faktiskt. Kram.