Jag börjar förstå kronprinsessan Victoria

Här är dagens Metrokolumn, som handlar om – tadah! – Nordic Military Training. Och kronprinsessan Victoria och Daniel. Och varför vi kvinnor går i spinn för våra tränare.
Läs och kommentera gärna.

2 kommentarer

Kändes som att du bara fått mothugg på din krönika om Biggest Loser, så jag tänkte agera lite motvikt till kritiken och hålla med dig om att det känns som förnedringstv, vare sig deltagarna valt att vara med på eget bevåg eller ej. Om inte annat kan man ju diskutera själva namnet på programmet… Inte särskilt dråpligt alls om ni frågar mig… Irriterade mig framför allt på den första kommentaren du fått; där det stod nåt om att man har ett eget ansvar för sin vikt… Det har man förvisso, till en viss del, men inte om man är matmissbrukare!!! Då tar maten över och du själv har fan ingen talan!!! Då går man naturligtvis upp i vikt illa kickt, om man nu inte börjar spy – och ”tar sitt ansvar”… Så den kommentaren var högst okänslig och vanvettigt verklighetsfrånvänd!!

Kändes som att du bara fått mothugg på din krönika om Biggest Loser, så jag tänkte agera lite motvikt till kritiken och hålla med dig om att det känns som förnedringstv, vare sig deltagarna valt att vara med på eget bevåg eller ej. Om inte annat kan man ju diskutera själva namnet på programmet… Inte särskilt dråpligt alls om ni frågar mig… Irriterade mig framför allt på den första kommentaren du fått; där det stod nåt om att man har ett eget ansvar för sin vikt… Det har man förvisso, till en viss del, men inte om man är matmissbrukare!!! Då tar maten över och du själv har fan ingen talan!!! Då går man naturligtvis upp i vikt illa kickt, om man nu inte börjar spy – och ”tar sitt ansvar”… Så den kommentaren var högst okänslig och vanvettigt verklighetsfrånvänd!!