Bästa loppisfyndet!

Bästa loppisfyndet gjorde nog Gunnar i förrgår. De här fantastiska lätt-att-läsa böckerna av Helena Bross och Christel Rönns. Alla handlar om Klass 1 b och är helet underbara att läsa, både för barn och vuxna. Elliot älskar dem. För allt handlar om honom. Om hans lösa tänder eller hans nya glasögon eller hans drömmar och rädslor. Allt är så på pricken i en sjuårig killes eller tjejs liv. Briljant hantverk och superroliga teckningar.
Vad de kostade? Fem spänn styck. Rena rånet.

2 kommentarer

Hej. Sträckläste din bok Hungerflickan nyss när jag var ute och campade. Jag ville bara tala om hur mycket jag gillade den. Jag vet att den inte är helt självbiografisk (men nästan) . Tycker du är otroligt modig som skriver så ärligt om så svåra saker!!!Shit vilken bok alltså! Började gråta när jag läste slutet om hur Irmeli fick det som vuxen. Så fint skrivet. Jag ska skriva en bok själv en vacker dag….vet inte när. Blev helt klart inspirerad av din bok. Man har så mycket inom sig (och bakom sig) som man kan skriva om. Men jag är inte lika modig som du. Men jag blir nog det en vacker dag.
Du är bäst!
Många kramar Mia

Tack snälla du. Ja, jag är nog modig. Jag tror faktiskt att det är min bästa grej. Min unike selling point, som förlagen brukar prata om. Att jag vågar berätta om det som få andra vågar tala högt om. Det är jag förbaskat stolt över – och jag önskar att fler kunde prata om det som gör ont och river i själen. För det blir lättare då. Att andas, att prata, att älska. Livet blir lättare, för oss själva och många, många andra runtomkring.
Skriv boken! Om inte annat för din egen skull och dina barns skull.
Lycka till. kram! Hillevi