Varning för Åkeshovs simhall!

CC1E20DC-B5B0-45F2-815C-0BEAC5AA6B81.jpgGunnar kom precis hem från Åkeshovs simhall.
Han och barnen var där och badade.
Det var andra gången de var där – första gången med en annan familj.
Treåriga Movitz kläder var lite blöta när de kom in i omklädningsrummet – så Gunnar hängde upp dem på ett element.
Resten av kläderna tog han med sig in i simhallen.
Men när de kom tillbaka från simningen så var Movitz kläder stulna.
Och det var inte en kille där under 55!
Vem fan över 55 vill ha en treårings blöta smutsiga kläder?
Ja, ni fattar.
Stark peddovarning.
Fruktansvärt obehagligt att veta att någon annan har Movitz kläder.
”Robin Rutten har tagit dem”, säger Movitz hela tiden.
Han fick åka hem invirad i en handduk.
I fem plusgrader.
Jag är så jäkla upprörd just nu att hjärtat bara dunkar.

Så se upp för Robin Rutten. Och alla andra genomruttna människor.
Det behöver väl knappast sägas: Vi kommer inte att bada fler gånger på Åkeshovs simhall.

21 kommentarer

Nämen, vad skumt. Är ni säkra på att det inte var någon nitisk städare som plockat bort dem? Eller nåt liknande…
Stackars, stackars lille Movitz som fick åka hem utan kläder! Hjärtskärande att höra honom försöka begripa vad han råkat ut för (Robin Rutten).
Förresten, jag intresserar mig för namnet Movitz. Uttalar ni o:et som å eller o? Svara om du tycker någon har med det att göra. 😉

Gaa… läbbigt. Tyvärr tror jag inte att det är simhallens fel, det är inte den enda simhallen som inte har pedofilkontroll i kassan. Robin Rutten kan man nog råka ut för lite överallt – tyvärr.

En annan pedovarning: när mina barn gick där i simskolan fanns det en manlig lärare som alltid ville putta dem på rumpan och liksom ”hjälpa” dem att komma på bassängkanten EFTER att de redan hade klättrat upp dit själva, men fortfarande var på ”alla fyra” :-((
Han ville också få dem att börja delta på olika simläger med övernattning i väldigt tidig ålder.
Jag PMellertid vägrade. Hade redan fått så dåiga vibbar.
Hur det nu än är med ditt barns kläder vill jag uppmana alla föräldrar att ALLTID vara lite misstänksamma när det gäller sådana här aktiviteter. Hellre för mycket – än för lite.

Det behöver väl inte ha någonting med pedofili att göra? Någon kanske stal dem till sina barn? Eller nå’n som tyckte det såg skräpigt ut? Eller någon städare? Eller vad som helst? Folk ser pedofiler överallt nu för tiden. Klart man ska vara på sin vakt, men man behöver inte vara paranoid.

Till ”Hemliga Damen” – det skulle vara intressant med ”pedofilkontroll i kassan” 🙂 Eller kanske snattarkontroll, eller kanske kommunistkontroll…

Nej, det gjorde de inte. Vi letade överallt. Även i bortglömda-kläder-lådan. Personalen var med och letade. De var lika ledsna som vi över att någon hade snott barnets kläder.

Suck! Detta är den svenska kvinnan i ett nötskal. Ser faror och risker överallt. Varför drar du slutsatsen att det var en pedofil som stal kläderna? Och hur vet du att det BARA var män över 55 där? Det tror inte jag. Du överdriver för att skapa lite effekt. Har själv varit där massvis med gånger och det är alltid killar där i alla åldrar. Och även om det var någon 55+ gubbe som tog dem….han kanske har barnbarn som behöver kläder. Varför tror du att han sitter hemma och sniffar på dem? (vilket är den oskrivna tanken här). Nej, väldigt konstiga slutsatser. Men genom sig själv känner man andra, eller hur?

Stöld är bedrövligt och pedofili är fasansfullt, det är jag helt med på, men precis som flera andra tidigare påtalat är dina snabba slutsatser löjeväckande. Nån tog barnets kläder, och det är helt i sin ordning att vara fly förbannad för den saken, det skulle jag också vara, men att på en blogg vräka ur sig påståenden som ”stark peddovarning” och att göra ned Åkeshovs utmärkta simhall är illa.
”Vi kommer inte att bada fler gånger på Åkeshovs simhall” Ok, men var ska du då bada? Underliga figurer som ju rent teoretiskt sett skulle kunna vara pedofiler riskerar du nog att träffa på på vilken simhall eller badstrand som helst.
Det är för bedrövligt att detta blogginlägg är en av de första träffarna man får när man söker på Åkeshovs simhall på Google. Med tanke på att du tydligen både är författare och krönikör och alltså är van att skriva är det detta onyanserade inlägg än mer förvånande. Fast det är klart, det pågår ju numera en intressant debatt om hur narcissismen odlas genom bloggar och andra sociala medier och sett ur det perspektivet är det ju förstås en fullträff. 😉 

Vid tillfället fanns det bara vuxna män på herrsidan. Någon av dem måste ha tagit hans kläder. Och det känns fortfarande obehagligt och vi har inte varit på det badhuset sedan dess. Av ovan nämnda skäl.

Kan ej kommentera vilket pucko som snodde kläderna men det är inte första gången det händer där!
Jag tränade regelbundet på Åkeshov för några år sedan (simning & gym), låste kategoriskt in mina ytterskor i skåpet.
En dag i januari då jag skulle hem var det en förtvivlad kvinna ca 40 vars ytterskor som vid ”skogränsen” gått hem med någon annan!!
Det va minusgrader & snö!! Som tur va hade hon bil..
Undra hur en annan hade gjort?? Barfota på tunnelbanan?

Ja, jag har fått höra fler sådana stories. Inte bara från Åkeshov. Jag fattar inte hur folk kan stjäla kläder på badhus. Över huvud taget. 

Men snälla trångsynta människa!!! Varför i hela fridens namn skulle NÅN annan (man) ha tagit din lilla gosenos kläder!?!?! Om du inte visste de,så jobbar de faktist badhus personal och städare! Herrrreegud!!!!!!!!

Gosenos? Jag undrar vem det är som är trångsynt här. Vi frågade självklart både personal och städare, som var väldigt hjälpsamma – och de var självklart lika upprörda som vi var. Ingen i personalen hade plockat undan kläderna eller hade en aning var de kunde ha tagit vägen. 

Återigen: Vid tillfället fanns det bara vuxna män på herrsidan. Någon av dem måste ha tagit hans kläder. Och det känns fortfarande obehagligt och vi har inte varit på det badhuset sedan dess. 

När min pappa skulle gå och simma lämnade han sina sunkiga gympa skor vid skogränsen. Dem var nästan så trasiga så att man knappt kan använda dem och luktade så mycket tåsvett att man kände lukten från flera kilometers avstånd. Men ändå så var det någon sjuk jävel som tog dem.

Det är säkert en städare som helt enkelt plockat bort de och lagt de i lådan märkta ”veckans kvarglömda saker”. Bredvid står även förra veckans… DEt vill jag gärna tro. Eftersom allt är utlagt på entreprenad nuförtiden så blir det liksom så att de som utför de här lågt betalda jobben, inte tänker själva eftersom de inte får betalt för det.. Och pratar väl inte ens språket kan tänka. Man får det samhälle man röstar fram, Hillevi.

Smaka på det sura äpplet?

Som jag har svarat tidigare: Nej. Vi frågade städaren och all personal, kollade i kvarglömtlådor och överallt. Någon har tagit dem. Punkt slut.