Viktigt meddelande: Nu toppar jag Newsmill!

Newsmill.png…och vi avbryter städningen inför det stora releaseminglet i morgon, för en viktig nyhet:

Nu toppar jag Newsmill också.

Det handlar om våra attityder kring tjocka människor. Och alla dessa förnedrande, kränkande tv-program om just överviktiga.
Läs gärna och kommentera.

1 kommentar

Jag försökte skriva kommentar på Newsmill, men den kom inte med av någon anledning. Måste dock säga att jag tycker att du har så himla rätt i det du skriver. Det finns bakomliggande orsaker, ofta personliga sorger/tragedier, som omgivningen kanske inte har en aning om. Överätning är ett missbruk jämförbart med alkoholism och andra droger och det krävs i första hand en bearbetning av den utlösande faktorn, orsaken till problemet, för att man sedan ska kunna ta itu med själva viktproblemet. Tack till dig som skriver så klokt!
.-= Kristinas senaste blogginlägg: ..Inte bara på mitt vis =-.