Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
När gav du någon en bukett blommor senast? – Hillevi Wahl

När gav du någon en bukett blommor senast?

På två dagar har jag köpt och gett bort sju buketter tulpaner. Det måste vara någon slags internt rekord. Först gick jag på fest och tog med mig två buketter – sedan råkade jag gå förbi den här skylten vid Interflora i Lindhagens shoppingcenter på Kungsholmen i går.
Tulpaner för 29 kr bunten!
Äntligen hade jag ett alldeles utmärkt skäl att göra det där som jag hade tänkt på så länge, att visa min uppskattning för skolpersonalen i Elliots skola.
Nej, jag kunde inte ge alla varsin bukett. Men det fanns fem väldigt speciella människor på Elliots skola som jag varje dag bara vill krama för att de ser barnen.
De ser när de är hungriga och bjuder in dem på en extramacka i personalrummet, de ser att en kille vill måla med någon alldeles speciell konstnärsutrustning, men kanske är lite för blyg för att fråga, de ser när en kille från ”helt fel grupp” hänger över de andra – och blir inbjuden att delta och de ser när någon behöver lite extra hjälp för att komma till sin rätt.
Jag älskar dem. Och jag önskar att jag hade tjugo buketter till. Men hellre fem än inga alls, så tänker jag.