Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
”Unga har svårt att se sig själva i ett sammanhang” – Hillevi Wahl

”Unga har svårt att se sig själva i ett sammanhang”

Är det skillnad på unga nu och unga förr, som Bodil Jönsson skriver?
Ja, säger Anonymumin:

”Tyvärr har hon rätt. Möjligen beroende på att det för ca 10-15 år sedan blev ”fint” med lärare som abdikerade från sin roll som pedagoger. Har precis haft ett antal anställningsintervjuer med personer runt 20-strecket och jag blir helt matt… De har minst sagt svårt att se sig själva som en del av ett sammanhang.
Hälsningar Anonymumin”

Vad säger ni andra?

1 kommentar

Har själv en 20-åring och måste medge att hon inte heller kan se sig själv i ett sammanhang och att hon inte bara kan ta utan måste ge också. Detta tillstånd infann sig vid 17 års ålder. Innan dess var hon kanske för perfekt; lärarnas dröm etc. Vad kan det bero på?