Dagens vänligaste ord

”Hej Hillevi! Jag har länge tänkt berätta att jag verkligen ser upp till dig – som mamma och journalist, samt att jag delar många av de värderingar du uttrycker, och varför hålla inne med vänliga ord? Är själv gravid i snart 5:e månaden och blev lämnad av min fd sambo sedan 7 år kort efter vetskapen om graviditeten, och efter att ha läst alla dina böcker vet jag att oddsen att det kan bli bra igen efter att man genomgått något svårt är stora. Vill att du ska veta att dina ord berör och ger mig självförtroende och hoppp inför framtiden som ensam mamma.
Tack! /Anna”

Svar: Tack själv Anna.
Just i dag har jag en jobbig dag. Håller på och skriver ännu en svår bok och det tar på psyket. Huvudvärken spränger och mitt tålamod är nere på noll.
Och då är det speciellt underbart att få sådana kommentarer och mail.
Stor kram!