Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Kolla in Gunnarklubben! – Hillevi Wahl

Kolla in Gunnarklubben!

Barn heter de mest fantastiska saker nuförtiden. Blanceflour och Månstråle och Q och James Bond.
En del får faktiskt till och med heta Gunnar.
Och jag som råkar älska en, blir helt galen i Gunnarklubben – för föräldrar som har döpt sina små barn till Gunnar.
Kolla vad underbart!

4 kommentarer

Gunnarklubben är mycket exklusiv, endast Gunnar födda 2001 är medlemmar (i just denna Gunnarklubb, i alla fall). Av 15 Gunnar födda 2001 är 7 st medlemmar i klubben. Vi har setts en gång per år sen barnen var ett år (nu är de 8 år), och har jättekul tillsammans. Klubben startade genom en annons i föräldratidningarna, därefter har ryktet spridit sig.

Vad kul att du har hittat till Gunnarklubben! Vi är verkligen stolta över vår lilla klubb som vi startade det år vår första son föddes! Våra yngre söner har vi än så länge inte startat någon klubb för. Kanske är läge för en Ingemarklubb då namnet Ingemar nog är ännu mer ovanligt bland dagens barn än vad namnet Gunnar är.
Anna, mamma till Gunnar, Arvid, Carl och Ingemar

Det är så roligt att Gunnarklubben fortfarande är igång. Jag har en klasskompis som heter Gunnar eller Gunniz eller Gunzter eller Gunharen eller Gunnizboa och han är medlem i klubben. Han tycker att det är så roligt och han uppskattar verkligen att han får vara med i Gunnarklubben. Gunnar har en klasskompis som heter Adrian eller Adzter och han är den bästa människan på planeten eftersom att han är en legend.