Så här borde det alltid se ut på dagis

…och på alla andra arbetsplatser också. Åtminstone mellan september och maj. Då kanske vi hade kunnat minska vabbandet på riktigt. Tänk vilken höjning av BNP:t det skulle bli! Och tänk vad skönt för våra barn att få vara friska mer i en vecka i taget. Och tänk så många vaknätter vi skulle slippa och tänk vad glada och pigga alla skulle vara.
Wow.
Vilken närmast psykedelisk tanke.
Vilken dröm.

(Själv har jag två små flaskor alcogel i väskan och en pump i köket och en på toaletten. Så jag håller i alla fall drömmen levande.)

3 kommentarer

Hej, visst skulle det minska vabandet, men risken för resitenta bakterier ökar också med ökat användande av desinficeringsmedel. Men det är klart, det är lättare att sätta ut en flaska alcogel än ett handfat med tvåldispenser….

En spritflaska vid ingången till dagis? Bra! Då återstår bara övriga världen. Det här lilla klotet fullt av folk, varav inte alla stämplar in regelbundna tider, eller träffar annat folk som har stämplat ut för dagen… (och kanske inte alla heller – o, märkliga tanke! – har barn)