Rosengård kommer att brinna igen

Här är dagens krönika i Metro. Apropå barnläkaren Lars H Gustafssons fantastiska – och sprillans nya – bok ”Gå med dig”.
Han menar att det är stor risk att Rosengård kommer att brinna igen, om vi inte gör något. Snart.

1 kommentar

Hej Hillevi,
Tack för uppskattande ord och en fin krönika! Att sen muslimhatarna på bloggen muslimskafriskolan.blogspot.com hakade på, ryckte lös citat ur din krönika och misstolkade grovt – ja, sånt är du väl van vid antar jag. Jag tar det också med ro. Tänk om de går och köper boken för att få ammunition för sin sak… lycka till i så fall, säger jag!
En detalj bara: jag är inte barnpsykolog, men hade gärna varit det. Jag är barnläkare. Men jag har hela mitt yrkesverksamma liv jobbat inom det vi brukar kalla socialpediatrik, som ligger i gränslandet mellan barnmedicin, barnpsykiatri och socialmedicin.
Allt gott!