”Jag vet varför kvinnor droppar!”

Jag fick ett brev från en kompis. Som gärna vill vara anonym. Just i det här specifika fallet. För hon vill inte bli känd som dropp-Stina. Haha. För övrigt måste jag säga att är hon en mönstermedborgare. På alla sätt. Nåiallafall. Så här skriver hon:

”Jag vet varför kvinnor droppar! Jag är nämligen en av dem. När man reser sig lite för att torka – eftersom jag som en väluppfostrad flicka även torkar kiss framifrån och bak för att inte få urinvägsinfektion – så kan det ibland droppa en droppe som fastnat i håret ner på ringen. Men jag torkar alltid bort den! Kanske reser sig inte alla upp för att torka, men det har jag gjort sedan jag var barn och liksom inte nådde bak om jag inte lyfte ändan lite.”

Ja, där ser man. Det är tur att man bloggar. Då får man reda på grejer.