Christina blir provocerad av Läckberg

Nu har alltombarn.se lagt ut länken till Läckbergintervjun i mama. Den som jag tyckte så mycket om. Men det gör tydligen inte alla. Christina, tex:

”Jag blev enbart provocerad. Hur sjutton kan Läckberg vara så självgod och helt bombsäker på att hon och Martin alltid kommer att hålla ihop? Det kan ingen av oss ta för givet – inte ens vi som har lyckats få förhållandet att överleva småbarnsåren…
Martin övergav sitt ex när deras minsta var e n m å n a d. Om man inte drar öronen åt sig då, så det jag inte när man ska göra det. Sen betalar hon en hantverkare (enl artikeln) med ett signerat ex av sin bok! Hur självgod får man bli? Han hade troligen föredragit pengar. Är jag avundsjuk? Ja, kanske.
Hälsningar Christina”

Svar: Ja. Kanske. Kanske är du bara avundsjuk. Vad vet jag. Och visst kan man vara säker på att man alltid kommer att hålla ihop. Jag är lika säker som Camilla på att jag och Gunnar är forever and ever and ever. Och jag tror inte att boken var det enda som hantverkarna fick betalt… Tokfia, där.

6 kommentarer Skriv en kommentar