Jag har världens bästa jobb!

I dag har jag fått träffa ännu en av mina förebilder. En fantastisk kvinna. Jag håller på med ett lite hemligt projekt och jag får nästan nypa mig i armen ibland – när jag tänker att jag får möta alla dessa otroligt duktiga, kloka, fantastiska människor. Och får skriva om det. Och får betalt för det!
Så småningom kommer ni också att få ta del av all denna samlade livsvisdom. Jag lovar att berätta när det är dags.
Tills dess var jag bara tvungen att få säga att jag har världens roligaste jobb. Ovanpå all annan familjelycka.
Det är nästan så det är läge för lite hoppsansteg.
Tjolahopp, tjolahej, tjolahoppsansa!

1 kommentar

Hej Hillevi. Har läst din blogg ett bra tag nu, tycker den är jättebra. Det är så roligt att få fö´lja din familj.
Kan inte du som har så många läsare tipsa om http://www.ettklickforskogen.se. De försöker samla in pengar för att rädda Verles gammelskog från avverkning, men det saknas en hel del fortfarande. Man kan gå in på deras hemsida och köpa en tall, eller klicka helt gratis och då samla in pengar för att rädda denna unika skog.
/Lena