Busken är tillbaka, tacka krisen för det!

Lars Berge is my kind of guy. Han är rätt klarsynt, faktiskt. För att vara man. (Haha, jag bara skojar. Jag har läst för mycket Linda Skugge. Ni har väl inte missat hennes tes om män och deras fartränder i kalsongerna?)

I Svenskan har han en krönika i dag och skriver om hur krisen har höjt hans livskvalitet:

”Rapporterna strömmar just nu in från en värld i recession. Det är kris överallt. I bilbranschen, champagnebraschen och den där branschen för Brazilian Wax-behandlingar. Lisa Germinsky skriver i Salon om hur lågkonjunkturen gjort att busken är tillbaka mellan Manhattanskvinnornas ben. I kristider väljer många att spara in på den lika kost- som smärtsamma vaxningen. Det är sånt som får politiker att svälja hårt. Inte själva könshåret utan att konsumenterna har slutat konsumera varor och tjänster. Vi är ett större hot mot samhället än al-Qaida.”

2 kommentarer

Jag har nu läst Berges krönika och kommer till slutsatsen att den är väldigt svår att begripa. Han har ju ingen röd tråd i sin text och hans slutkläm är allt annat än tydlig. Vad är han ute efter – egentligen?