Soctant på nätet

Linda Skugge tipsar om en ny soctant på nätet:

”Jag är en socionom som nu mitt i en förhoppningsvis kort arbetslöshet ville göra nåt konstruktivt, viktigt och roligt och har tagit tillfället att förverkliga en gammal dröm – att kunna ge gratis socialrådgivning på nätet! Min helt nya blogg är tänkt som en förmedlare av läsares undringar och mina svar och är tänkt som ett avdramatiset sätt att kontakta ”soc”, en kontakt som annars tyvärr kan vara svår att ta. Är mycket tacksam för alla tips du kan tänkas ha om både mitt rådgivande och hur jag kan nå ut till människor så de hittar mig.
Tack på förhand!
Med vänliga hälsningar, Emma”

Visst är det en fantastisk idé. Jag hoppas den funkar. Det behövs nog många soctanter på nätet för att räcka till för alla barn och föräldrar som behöver hjälp.