Obama-mama

DN Söndag är så jäkla bra. På söndagarna slår DN till och med Svenskan. (Som tydligen har fått något fint designpris, grattis, grattis!)
Man måste liksom läsa DN Söndag för att hänga med. Man vet aldrig vad någon kändis kläcker ur sig. Nu har duktiga Andreas Utterström skrivit om Generation Boss, apropå det här med att ”Du är aldrig bättre än din nästa grej”. Det har ni väl fattat? Ni har väl läst boken ”Nextopia”? Som alla pratar om.
Har ni inte?
Hänger ni inte med?
Haha.
Jag bara skojar. Men det händer rätt mycket därute i verkligheten medan man ligger hemma och snörvlar och knäskurar kräk.
F8936D9B-4D01-4F9B-A5FA-41C6E5215ECA.jpgCecilia Garme har i alla fall gjort ett lysande reportage om Michelle Obama. Amerikas first lady. Och hon tycks inte vara en kvinna man sätter på plats hur som helst. Tvärtom, hon har både humör, distans till hela presidenteriet och skinn på näsan.
Det lovar gott.
Och jag vill fortfarande ha en sådan där t-shirt som det står Obama-mama på.