Katrin Schulman – på riktigt

Jag har inte orkat följa familjen Schulmans förehavanden på ett tag. Och jag har haft mina dubier kring Katrin S – och huruvida hennes vackra fötter har stått stadigt på jorden. Men det här blogginlägget visar en ganska fantastisk sida av henne.
Det borde vara mer sådant i bloggosfären. Generellt.

3 kommentarer

Nja, jag är nog inte så imponerad, annat än av hennes förmåga att å ena sidan säga att hon minsann inte ska kommentera och tala illa om sin före detta, för att i nästa mening göra just det.

Alltså å ena sidan har paret Schulman haft ett underbart förhållande som aldrig innefattat svartsjuka. Å andra sidan är Fru Schulman nu ledsen och jättesårad därför att f.d. mannen har kallat någon annan än fru Schulman för ”kvinnan i hans liv”… kan man ana lite svartsjuka här?
Å ena sidan mår fru Schulman jätte bra och är lycklig och har en underbar man vid sin sida. Å andra sidan blir hon sårad att se sin f.d. man med en annan kvinna. Trots att hon å tredje sidan unnar sin man verkligen all lycka..
Paret gifte sig för ett år sedan. Gode GUD att de inte hann skaffa några ungar..
Själv är jag inte säker på om det överhuvudtaget handlar om ett riktigt äktenskap eller bara en PR-kupp. Eller om separationen också är frågan om att skaffa fler läsare till respektive blogg.
Allt är ju fejk. Hela livet inklusive..