Ja, må hon leva…

Jodå. Idag fyller jag 43. Det är inget att hymla med. Regnet vräker ner och jag lyssnar på Ring så spelar vi (svaret är Madeira). Gunnar och pojkarna är och köper tårta på ica. Haha, vi är sådana tårtamatörer.
Men blombuketten med prästkragar är plockade i trädgården och pojkarnas egenhändigt täljda pinnar var nog de finaste presenterna.
Movitz blev så överväldigad av sina känslor – för mig och pinnen – att han var tvungen att gömma sig bakom en byrå.
Sådant kan göra vilken 43-åring som helst tårögd. Jag har nog världens finaste familj.

6 kommentarer

Grattis på födelsedagen. Jag har läst din blogg från början då vi fick våra stora killar samtidigt. Jag är nu hemma med vår andra barn, en kille till. Du skriver så fint om din familj så jag läser för att kärlekstanka hos er. Så skönt att slippa läsa om hur jobbigt, töntigt och eländigt det är med barn och familj. Grattis igen och njut av din dag.

Grattis Hillevi på födelsedagen.
Måste ochså säga att jag saknar Movitz härliga ögon och goda leende på förskolan.
Ha en fortsatt underbar sommar önskar Berit på stjärnorna.