Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Belinda har vinkalas – Hillevi Wahl

Belinda har vinkalas

Belinda dricker rödvin när hennes barn fyller fem. Vuxenvälling, kallar hon det.
Jag gillar ju Belinda, men detta har jag svårt att fatta. Varför dricker man vin på barnkalas? Vilket barn uppskattar det?
Svar: Inget.

2 kommentarer

Kan hålla med om att det inte är så lyckat att dricka rödvín på sitt barns barnkalas (åtminstone bör en av föräldrarna helt avstå)men annars tycker jag din attityd att ingen människa i hela världen ska få njuta av ett glas vin för att du hade en trist barndom pga alkohol (det hade jag också, ja det är hemskt, det är hemskt att gå och vara nervös för hur full pappa (i mitt fall) ska vara när han kommer hem (hur låter stegen, till och med hunden går och gömmer sig när stegen avslöjar mkt full), men som sagt, det finns bruk och det finns missbruk, jag har lärt mig det. Men barkalas, inte rätt tillfäle.