Papperskaoset anfaller

Mitt hem svämmar över av papper. Det känns som om hela mitt liv håller på att tas över av lösa A4-blad. Fakturor, dagispapper, spretiga teckningar, manuspapper, frågeenkät om inomhusmiljön, mera dagispapper, mer fakturor, viktiga mail att svara på, och livsviktiga papper från sjukhusen. Och självklart hittar jag inte det där super-super-döds-viktiga pappret jag måste ha klockan 07.53 på måndag morgon.
Vi har vänt upp och ner på hela huset.
Barnen har fått vänta. Jag får panik.
Det är som i en hemsk, fruktansvärd skräckfilm. Jag fattar inte att det inte görs rysare om Det Stora Pappershotet. Myrorna anfaller är ju blaha blaha mot Papperskaoset anfaller.
Jag tror inte alls att den globala uppvärmningen är det största hotet mot vår jord.
Det är Papperskaoset. Det håller på att äta upp mig! Hjääääääääääääääälp!

1 kommentar

Samma som här då…
Maken hittade idag ett kvitto på en stereo vi köpte -05, som gick sönder -06, vi har letat och letat… Idag hittade han det!
Den två-åriga garantin gick ut 071030!!!
Någon skrattar rått åt oss just nu…
Man hittar aldrig det man ska i tid!