Rosa drömmar

Det blir många klädbyten på en liten kräkbebis. Minst fyra om dagen, på både på henne och mig. Så det är en himla tur att vi åtminstone har fått hjälp med Lykkelitens garderob.
Och hur mycket feminist jag än är, så började jag gråta när Malin kom med sin rosa-röda flowerpowerklänning. Med tillhörande rosa spetstrosa!
”Nämen!”, sa jag och kände hur det bara vällde upp med känslor.
”Nejmen, det var inte meningen att du skulle börja gråta!”, sa Malin och kom kramandes.
Jag får väl skylla på hormoner.
Sedan dess har vi fått mycket rosa och blommigt och spetsigt.
Det mesta är redan nedbajsat eller nedkräkt och skrynkligt. (Vem hinner stryka om man har tre barn?) Men det är i alla fall ljuvligt att ha fått prova på att ha lite rosa drömmar med ett av barnen.

1 kommentar

Måste bara få börja med att säga GRATTIS till det nya lilla livet Lykke !!!
Viss är det helt galet, aldrig aldrig skulle jag hamna i det ”gulligulliga rosa skimret” inte jag näää! Men nu förirrar jag mig titt som tätt in på just den avdelningen. Att jag nästan föll för fällan att inhandla en ”snuttigt rosa/röd” overall bara för att alla genast antog att lillasyster var en lillebror bara för att hon hade storebrors (hör och häpna) blå overall, ja det vågar jag inte ens tänka på. Här om sistens när vi strosade runt på Barnenshus kom jag på mig själv med att lämna storebror och pappa på ”bil och traktor-sidan” Hur det hade gått till vet jag inte men helt plötsligt befann jag mig mitt bland dockor, pärlor och söta små pysselgrejor!!! Att vår Prinsessa blir 4mån nu den 14:e och än så länge har tystnadsplikt känns skönt. Sedan finns det så klart alltid hormoner att skylla på… eller hur?
Hoppas att ni har det gott i solen