Lill Lindfors och lill-Movitz

1 kommentar

Ja, men det kunde vara mycket värre! När jag var typ 20 (alltså för nitton år sen!) och följde med min 16 år äldre syrra för att hämta hennes småkillar på dagis, så hängde det en klase ungar runt benen på mig och stirrade storögt och en frågade mina systersöner om jag var deras mormor! MORMOR…! 🙂 Sensmoralen är att barn helt enkelt inte kan bedöma ålder; femtonåringar är vuxna och alla över 20 är gamla tanter. Min sexårige son sa dock häromsistens att ”Mamma, du ser ganska ung ut”. I kontrast till min fyraåriga dotter som säger att jag har ”gamla ögon, är prickig i ansiktet och ser ut att ha skägg”, ha ha! Min yngsta, ett år, kan gudskelov inte prata ännu, för då bleve man väl knäckt! Vad min fyraåring egentligen menar vet jag inte riktigt, för jag är varken prickig eller skäggig. De gamla ögonen beror nog på några små fina kråksparkar, dock…