Juliana är ett geni!

God morgon. Tror jag. Jag har chokladångest – efter en hel chokladkaka i går. Jag får huvudvärk av sådant. Tack gode gud för Alvedon.
Kvart över nio, denna första dag på barnens sommarlov ringde fina Juliana på dörren. Hon ville ge oss en bebisfotografering i present. Och lille Lykke låg så fint och poserade mellan kräkningarna. Gullungen. Jag sprang omkring med min torktrasa som värsta fotomodellsassistenten.
Och när vi såg bilderna i kameran började jag nästan lipa. För jag visste ju att hon var vacker. Men SÅ vacker!
Juliana är ett geni. Det finns ingen fotograf som kan fånga barnens personlighet som hon. (Här kan ni läsa mer om fina Juliana och hennes företag: morethanwords.se.)

1 kommentar

Jag såg programet om Zlatan igår och håller med dig.Den killen blir man kär i .Ha det bra i värmen och hoppas bilen går att fixa till så ni kommer ut på landet.Ana