Möten med Lykke

Det har kommit några stycken nu, som vill träffa Lykke. För det mesta sover hon. Ibland tittar hon upp och jollrar en stund. Och alla smälter.
”Ja, det här var ju ett besvärligt barn”, log Thérese.

4 kommentarer

Alldeles alldeles underbar!
Meeen, nu sitter ju jag också o nästan
gråter här för att Lykke är så fin och jag
är varken gravid eller har ngt mirakel
på min mage!
Bara 2 söner som fyller år inom 10dgr och
blir lite smånostalgisk.
Snyft.
KRAMAR!

Hon är så fin så jag bara smälter! Grattis till denna ljuvliga lilla flicka! Åh, man kanske skulle ha ett fjärde barn ändå… Känslomässigt sett vill jag det, men min man tycker att vi är för gamla och att vi redan har tre underbara barn (det sista är absolut sant), och det ligger jättemycket i det. Man ska hjälpa dem genom skolan och och allt sånt också… Och jag blir 40 i januari och har äntligen lyckats få bort det värsta hullet efter lilltösen… Men det är så underbart att få barn – det finns ingenting som slår den lyckan och kärleken…

Man kan ju bara säga ååå, finns det något finare än små nyfödda barn 🙂 jag blir helg bebis sjuk… men men Nu får man nöja sig med att sniffa på andras. Ha det bra med dina fina killar och din fina lilla tjej.
/Anneli

Åh så underbar! Så oerhört fin! Man bara smälter…. Lätt att glömma att ens egen tös varit så liten en gång. Nu är hon ett 6-årigt yrväder som bara pratar om att börja skolan. Ta vara på bebistiden och njut! Jag blir lite avundsjuk och bebissjuk….