Gravidkroppar och män

Nu har männen fått uttala sig om kvinnornas gravidkroppar också. Jamen, som vi har väntat. Männen har väl aldrig fått kommentera kvinnokroppar förut?
Och surprise – de vill gärna att hon ska se ut som före graviditeten och skulle inte motsätta sig några skönhetsoperationer. ”Men man får väl gilla läget.”
Stånk och stön!
Jag blir så trött, så trött, så trött.
Men jag ser fram PMot att höra samma kvinnors kommentarer om sina mäns kroppar. Männen har ju också har gått upp några kilon och blivit skengravida. Varför får vi aldrig läsa om vad vi kvinnor tycker om det?
Nämen, det kanske skulle vara kränkande.
Nämen, det kanske skulle vara lite hål-i-huvudet.
Nämen, det kanske skulle kännas helt ovidkommande med tanke på att man har blivit föräldrar till ett mirakel.
Kanske.

2 kommentarer

Hurra!! Absolut!! Varför är kvinnokroppen alltid fritt vilt? Tänk på allt det fantastiska den kan göra? Liv!
Du är bäst!!

Jag håller med. Absolut. Jag blev skitsur när jag läste det där och kände vafaaan – vad är det för smågrisar som får uttala sig. Jag vägrar tro att de flesta män ser på det på detta viset – fast vem vet – jag kanske bara är en naiv jävel.