Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Bitte om barn – och idioti – Hillevi Wahl

Bitte om barn – och idioti

”Jag blir så fruktansvärt förbannad på folk som Katrin och Connie, som bespottar andra eller sina egna barn, för att de vill ut och roa sig. Okej, jag har också varit där, jag har sagt att jag inte vill ha barn, men aldrig klandrat andra för sina barn eller sagt att ungar är äckliga. Är det här nån slags sjuk trend? Att man ska bli berömd eller känd för idiotiska saker man säger?
Hälsningar Bitte.”

Svar: Ja, jag vet inte. Ibland känns det som om de bara är ute efter att provocera – och tjäna pengar på att göra just det. Jag har svårt att ta dem på allvar. Och om de är så egocentriska och PMpatilösa som de vill ge sken så är det ganska sunt att vänta med att bli förälder, som Katrin.

1 kommentar

Är faktiskt inte så konstigt att människor blir irriterade på barn i Sverige, svenska barn är väldigt ouppfostrade, det är allmänt känt. När utländska turister som varit i Sverige skulle beskriva vad de tyckte sämst om i Sverige var det inte vädret, priserna eller ngt sådant utan det var de skrikiga och gapiga svenska barnen som dom upplevt som mest negativt i detta land. Svenskar tycks tro att deras barn får men för livet om dom blir tillsagda att vara tysa etc.