Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Anneli om barn – Hillevi Wahl

Anneli om barn

”Jag är väldigt tveksam till att skaffa barn och har frågat en massa människor som har barn varför de tycker det är så bra. Ingen kan svara så jag uppskattar verkligen din lista. Nu vet jag vad jag har att fundera på.
Hälsningar Anneli.”

Svar: Jag tycker man ska ta sin tveksamhet på allvar. Någonstans ifrån kommer den. Men jag var också livrädd för barn innan jag fick egna. Och tyckte det var pest att hamna bakom eller framför en jobbig unge på flyget.
Haha. Det känns nästan konstigt att tänka på nu. För nu fattar man att det oftast är föräldrarna som är problemet, inte barnen. ”Odrägliga ungar” har ofta odrägliga, egoistiska föräldrar. Och när det gäller flygresor kan man faktiskt välja bort det när barnen är pyttesmå. För det kan bli rätt kämpigt. Vi håller oss hellre i närområdet eller gör saker i barnens tempo, åtminstone när de är små. Då blir det lugnare och enklare för alla.