Mikael om delade barnbidrag

”Ensamstående och frustrerad pappa (delad vårdnad) till 4 barn utan en krona i barnbidrag, trots det är det jag som köper och gör det mesta jag välkomnar jämställt bidrag. Före separationen var jag amatör när det gällde att köpa kläder, nu har jag blivit ett proffs. Man kan inte blunda för att det är ett idiotiskt system som det är idag.
Mikael”

Svar: Kanske är det där osäkerheten ligger, i det som du skriver, ”före separationen var jag amatör när det gällde att köpa kläder”. Vi kvinnor tänker väl att ni inte kan, eller vill göra det, eftersom ni aldrig gör det. Tänk om ni kunde visa att ni faktiskt också kan vara proffs på sådant, före separationen. Då hade vi väl haft större förtroende för era förmågor. Och kanske det inte blev så många separationer över huvud taget…