Om att hitta en farfar

”Vad häftigt att hitta en farfar på äldre dagar, måste vara kul för grabbarna med en farfar som har så många djur och för att inte tala om traktorn. Mina föräldrar ligger begravda på vår kyrkogård i vårt lilla samhälle. Jag tycker att det är skönt att ha en grav att gå till, vet att många tycker precis tvärtom. Men nu till våren kan man längta efter att få plantera blommor där, vi ser till så att ljusen brinner under den mörka tiden på året. För barnen har det varit en naturlig del i vardagen med att pyssla om graven, barn tar det här med döden mer självklart än vad vi vuxna gör många gånger. Ha det bra.
Ana”

Svar: Ja, det är skithäftigt. Inte minst för att det är så förvånansvärt enkelt att umgås med honom och hans nya familj. Vi har verkligen välkomnats med öppna famnen.
Livet är fullt av mirakel.