Krönikan om vab-fusket

Min krönika i dagens Metro handlar om vabfusket.
För jag kan ju inte riktigt släppa det där med 50 miljoner in och 50 miljoner ut…

2 kommentarer

Det är en bra krönika,har själv väldigt svårt att förstå folk som fuskar(att dom vågar),men som alltid är det en liten liten del som står för fusket.Vi andra vågar inte göra annat än att följa alla regler och paragrafer som finns i samhället.Ana

Men är det verkligen sant??? Att man inte behöver ha läkarintyg när man är hemma för vård av sjukt barn??? Jag har rätt att vara hemma två dagar per månad med sjukt barn, och jag måste ha läkarintyg varje gång. Och om min flicka skulle vara sjuk mer än två dagar per månad så måste jag ta semester. Jag tycker ändå att det får vara nån ordning. Självklart måste man kunna styrka att man är hemma med barnet pga sjukdom. Och jag hoppas verkligen att ni i Sverige förstår hur bra ni har det. Jag säger då det…