Curlar mina barn? Vem? Jag?

Det började på Alla hjärtans dag när vi gjorde lite hjärtsmörgåsar och hjärtkorvar med pojkarna.
Men nu börjar det spåra ur. Nu vill de knappt äta om inte brödet är hjärformat eller korven stjärnformad. Vi vuxna får äta kanterna.
Var det någon som sa curling?
Jamen, de är ju lite sjuka…

2 kommentarer

Jag var med min son i skolan en dag när han gick i 6:an. De hade en kvinna som vikarie den dagen, som gick sista terminen på lärarhögskolan. Svenska. Hon kunde inte ordklasserna! Då blev jag mörkrädd!

Jag t.ex. skulle aldrig kunna tänka mig att arbeta som svensk lärare bara därför att svenska inte är mitt modersmål. Jag förstår inte ens varför man insisterar när man känner till sina begränsningar. Däremot finns det inga hinder för mig att arbeta som lärare i andra ämnen. Alla ämnen kräver inte perfekt svenska. Det är dessutom bara roligt för barnen med lärare som är mångkulturella. Flera barn kan känna igen sig. Flera barn kan komma till insikt om att man visst kan göra massor även med bristande språkkunskaper. Bara man inte insisterar att lära barn svenska då när man själv inte behärskar språket..