Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Finaste syskonboken – Hillevi Wahl

Finaste syskonboken

I dag fick vi den här fina, fina syskoboken. ”Syster och bror, liten och stor”. En antologi om att få ett litet syskon. Fantastiska bilder och roliga sagor. Bästa presenten till någon familj som ska få en liten bebis till. Jag vill läsa nu! Är det inte läggdags snart?

2 kommentarer

Barnböcker är det underbaraste som finns,det finns så många bra böcker och mer kommer det hela tiden.Inte förresten bara barnböcker utan även för ungdomar och vuxna.Vår yngsta son har läs och skrivsvårigheter men nu finns som tur är hjälpmedel att ta till så att läsningen kan nå alla.Människor som inte läser missar så mycket.Det är helt underbart att ge sig in i böckerna helt och fullt.Det bästa är när man hittar böcker som är så spännande att man bara längtar efter att få ta upp dom igen.Den känslan vill man att barnen ska få när dom läser.Ana

Böcker är det bästa jag vet. Det är så roligt att få läsa för barnen, fast ibland spritter det i hela kroppen på dem och de har inte tid att lyssna färdigt.
Jag följer dig här på sidan, men har varit dålig med att lämna spår efter mig.