Rädd att flyga?

Som om det inte fanns nog med saker att oroa sig för på flygplanen ändå, nuförtiden. Som terrorister, dashplan, flygbingo, fulla flygkaptener och annat skit.
Nu ska man behöva oroa sig för att flygvärdinnorna ska strippa i cockpit också – så piloterna släpper spakarna så de kan tafsa på väl valda kroppsdelar.
Ibland undrar jag om allting handlar om en komplott från miljöaktivister, så vi slutar flyga och tar tåget i stället.
Fast de kanske strippar hos lokförarna också. Vad vet jag. Jag hänger inte alls med i folks sexuella böjelser nuförtiden.

2 kommentarer

Joanna: men jag såg den delen där de två stackarna fick agera ponnysar.. man vet inte om man ska skratta eller gråta. Främst därför att de själva tyckte att folk var oupplysta och dumma när de ”trodde” att dra en vagn med en extremt fet tant på – skulle kunna uppfattas som udda eller undergivet.. för att inte tala om att agera stol för sin man 😉 Att bli piskad på den bara rumpan eller att få stå i stallet med andra ponnysar kan väl inte vara förnedrande – eller? Den som undrar kan fråga grafologen Hans S. (som skrev den berömda piskboken – eller Pelle Svensson – som skrev förordet till samme bok)..
Sedan berättade flickorna att de aldrig trivdes i skolan för att de uppfattaades som ”annorlunda”. Undrar verkligen varför 😮