Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Gabriella om graviditetshetsen – Hillevi Wahl

Gabriella om graviditetshetsen

”Mycket bra skrivet, det är så mycket trams som skrivs om att vara gravid. Huvudsaken att mamman mår bra och inte röker eller dricker alkohol! Hoppas du slipper svimningsattacker och får må jättebra under resten av graviditeten! PS.Att väga 66 kg kan ju vara jobbigt om normalvikten är 50 kg…”, skriver Gabriella.

Svar: Ja, det är klart att allting är relativt. Men det är sjukt, det här med att vi måste se ut som Posh när vi är gravida. Eller som Elvis fru Priscilla. Hon fick inte bli tjock för honom, så hon hårdbantade under hela graviditeten, levde bara på ett kokt ägg om dagen långa tider – och gick upp fyra kilo.