Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Jag – en vandrande mingelkatastrof – Hillevi Wahl

Jag – en vandrande mingelkatastrof

Jag var ju på Årets Morsa-fest härom kvällen och träffade en massa fantastiska kvinnor som är något så vansinnigt roliga och färgstarka så ni skulle bara ana, och drack faktiskt -hör och häpna – ett halvt glas vin och blev alldeles snurrig.
Men jag kan inte ens skylla på det.

Jag berättade för en kompis i dag, om min fadäs och hon skrattade stort och sa ”det där måste du blogga om”.
Så jag gör det.
När jag träffade bloggosfärernas och de sociala mediernas drottning Sofia Mirjamsdotter, denna människa som är så urbota klok och som jag har velat diskutera så otroligt djupa saker, då hör jag bara mig själv säga:

”Vad kul att du också är kort”.
”Tycker du att jag är kort?”
”Jamen, nejmen, när man ser alla, så är alla olika…långa”.

Jag skäms fortfarande som en hund. Jag är en sådan mingeldisaster. Jag måste mingla oftare.
Eller inte.

5 kommentarer

Du är ju fantastisk =)
Nu lät ju det där ironiskt, men det var det inte, utan ärligt och från hjärtat!
Kram kram

Fantastiskt roligt inlägg 🙂 Jag ser fram emot att snart äntligen få tillfälle att mingla med dig här i Fredhäll och då går det alldeles utmärkt att säga ”du är också kort”, särskilt efter min mätning på BVC där jag tydligen blivit 2 centimeter kortare än vad jag trodde 🙂