Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Ni måste se Tell me you love me! – Hillevi Wahl

Ni måste se Tell me you love me!

Detta måste vara årets bästa tv-serie! Visserligen får jag sitta med en kudde framför ansiktet varje gång de visar sexscener (jomen, jag tjuvkikar också), men allting är så jäkla äkta och realistiskt!
Hur många småbarnföräldrar hävdar till exempel inte att ”de är så lyckliga så!” fast de inte har haft sex på ett helt år?
Jag är helt uppslukad av serien.
I Svenskan säger skaparen Cynthia Mort så här:

”Jag ville undersöka männi skor som höll ihop. Det innebär inte att de inte separerar, inte tvekar och inte flörtar med andra, men jag ville visa hur de hanterar hela grejen med att hålla ihop länge. Och så ville jag berätta historien på det sätt som jag tyckte var vackrast. Alla kanske inte tycker det, men för mig är den vacker, den här realistiska, återhållsamma stilen. Och även om nästan allt är filmat med handkamera är det inte superskakigt utan ganska klassiskt berättat.”

Så här skriver Weird Science.
Och DN.