Gubbsjukan på Aftonbladet

Gubbsjukan på Aftonbladet verkar vara värre än någonsin.
Läs hela Rolf van den Brinks svidande krönika i Dagens Media.
Här är ett utdrag om Gerdin-tidningen som Aftonbladets förre chefredaktör avtackades med:

”Niklas Silow skriver också i Gerdin-Bladet. På sidan åtta berättar han om hur han och Anders Gerdin suktade efter unga kvinnor på en ledningskonferens i toppsviten på ett hotell i Barcelona. ”Vi var för gamla och livet hade missat en stor del av sin mening”, skriver Niklas Silow. Han fortsätter: ”Nåväl, åren gick och jag träffade Lena K (Samuelsson, chefredaktör på Svenska Dagbladet) 2001. Hon var inte lika ung som kvinnorna på stranden i Barcelona och hade inte stringtrosor. Men va fan, jag var med i matchen.” Niklas Silow jämför sin erövring med Anders Gerdins dito Cina Rönn och konstaterar att kvinnorna är 43 år men att ”När det gäller åldersskillnad…vinner Anders 20-14 (år)”.”

Inte konstigt att det går dåligt för Bladet. Urk!