Jag är matbutikernas dröm

Småbarnsföräldrar är matbutikernas våta dröm. Vi handlar för mer än 41 procent mer än genomsnittet, skriver Alltombarn.se.
Jamen, varför ställer de då en massa matpallar i vägen för barnvagnarna?
Varför är det fortfarande typ omöjligt att handla mer än tre liter mjölk om man har barnvagn och inte orkar dra en kundvagn också?
Varför står det inte en personal shopper i varje ica- och konsum-entré och hjälper en med handlandet?
Varför spelas det sådan där förbaskad jättehög tv-reklam så lillpajsarn vaknar och skriker högt i ren skräck så jag får springa ut ur butiken igen?
Varför ler inte kassörskorna mot barnen?
Va?! Va?! Va?!
Jag bara undrar.

5 kommentarer

Småbarnsföräldrar är de minst lönsamma kunderna i de flesta butiker. Om dom kommer in med en kader av småbarn och vagnar så försämrar dom flödet av andra kunder som handlar. De tar upp stor plats, störe de flesta och är oftast nervösa.
Att handla en gång i veckan för 400 kronor och peanuts. Dom flesta handlar för mer varje dag. Förbjud barnvagnar i matbutiker.

Ha det gick, det var PMail adressen den ville ha. No more personal mailbombing hahah närå bara skojar

Tack för en bra blogg.
När det enkla berömet var överstökat vill jag tipsa om en annan av mina favoritbloggar, nämligen Konsumbloggen. Där finns kanske svaren på din fråga? I alla fall är den också rolig. Och tänkvärd.
Sånt gillas.
http://konsumbloggen.com/page/4/

Ja, det där har jag också funderat över. Är övertygad om att barnfamiljer shoppar massor mer än barnfria familjer. För det första så handlar man ju till flera personer, dessutom så spenderar man ju så himla mycket tid hemma, så jag är övertygad om att man handlar mer på livsmedelsbutikerna i stället.
När jag är barnfri handlar jag knappt något alls. Det går knappt åt något, dessutom spenderar jag mer tid utanför hemmet och gör därmed också av med pengar på andra ställen än i livsmedelsbutiken!