Vit jul i Aftonbladet i dag

I Aftonbladet i dag (nu finns artikeln på nätet) kan ni läsa om kampanjen Vit Jul och om hur mina barndoms jular såg ut.

2 kommentarer

Jag läste tidningen och jag kan inte annat än förundras över att alkohol runt jul är så viktigt?!
Jag har inte varit onykter en endaste jul i hela mitt liv. Vi är inte alls nykterister, och visst brukar det ibland finnas alkohol (oftast när vi firar hos andra), men mer än en julöl till maten och en kopp vinglögg blir det aldrig. Och jag väljer alltid must. Dricka mig onykter kan jag göra på fest bland vänner där det inte finns barn.
Så jag blir verkligen förvånad över att det verkar finnas så många familjer där alkoholen har så stor plats i julfirandet.

Hej
Jag är så otroligt glad att min pappa aldrig drack under julen. På nått sätt kunde han stå PMot spriten för mig och min brors skull. Du måste verkligen haft det överjävligt.
Kram malou