Alex Schulman är en bluff

Här är dagens krönika i Metro. Om Facebook och Alex Schulman.

2 kommentarer

Hej Hillevi!
Kanon krönika som vanligt!
Alex Schulman visste tydligen inte ens vem DU är *skratt* helt sjuk den killen.
hittar länk till hans inlägg om dig via min blogg. http://blogg.aftonbladet.se/17494
ta hand om dig!
Kramar Amalia (med ny blogg)

Hehe, hade aldrig läst hans blog innan din krönika :). Jag är så ute. Han dissade krönikan som du förstår. Det var komiskt. Någon kommenterade och sa: ”Fattar du inte att Hillevi gav dig cred? Men om du inte fattar det då verkar ju hennes cred missbedömd.” Hahaha. Jag leter fräscha bloggar så det var kul hitta din. Bloggar på metro. Det är inte så fräscht hehe. Men läsarna är jättegulliga. Ska leta fräscht ställe att flytta bloggen till så småningom. Kram och tack för det du skriver.