Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Ensam mamma söker – Hillevi Wahl

Ensam mamma söker

Jag bara älskar Ensam mamma söker. Det är höstens mest hjärteknipande såpa. Men vad sjutton tänker gubbarna på när de fyllnar till sådär vid midsommarfirandet? Vem sjutton vill ha en extrapappa som super som ett svin och sluddrar och gör bort sig i tv?
Var det över huvud taget någon som var hälsosamt nykter?
Ensam mamma behöver nykter och ansvarsfull kille, säger jag bara.
Skämmes, tamejfan.

4 kommentarer

Såg inte programmet men håller fullständigt med. Där fanns alla anledningar att hålla sig nykter; barn, ny bekantskap och dessutom tv-bevakning. Usch

Hillevi! jag som alltid tyckt att du haft bra omdöme så här långt! hur kan du tycka att ensam mamma söker är bra?? ett program där de sitter och diskuterar över köksbordet och väljer ut tillsammas med barnen ”vem som skall bli deras nya pappa”? SJUKT säger jag! Stackars barn!

Kul att höra att du gillar programmet Hillevi. Jag kan ju bara prata för mig själv, men midsommarfirandet var en lång dag under en klarblå himmel, många förväntningar och nya intryck och naturligtvis en hel del nervositet, så när kvällen kom och allt började släppa så gick det lite överstyr (pratar fortfarande om mig själv). Men du har helt rätt, det borde inte vara så, och jag tog lärdom av den kvällen. Det var första och enda gången i detta program som jag blev full!
Ska bli riktigt spännande att följa fortsättningen, för jag vet ju en del som hänt, men har ju ingen aning om om vad som blir med, och hur det klipps ihop.