HBT-sossen bloggar om Glenn

HBT-sossen, ännu ett lysande namn på en blogg, är inte bara sosse, hon är också halvtysk, queer feminist, arkeolog, antikare, ordningsvakt, skyddsvakt, cineast, bibliofil, amaroneälskare och cavaälskare. Djezus. Det låter nästan som en kontaktannons.
Nå i alla fall. Hon skriver just nu om pride – surprise – och min krönika.
”Tidningar och teve är fulla av pridenyheter, hbt-nyheter. Det är måndag och nu har det börjat. En vecka då människor från små och stora orter kommer till Stockholm för att umgås med likasinnade. Glenn Hysén ska invigningstala, vilket har skapat debatt. Hillevi Wahl har skrivit en bra krönika i Metro om Glenn Hysén.”

3 kommentarer

Ja, min introduktion kanske var en kontaktannons (ha, ha… jag är ju singel), men jag gillade starkt din krönika. Jag och en ledamot skulle lyssna på Hysén. Vi stod vid scenen, men hamnade i en relationsdebatt och missade båda invigningstalarna!

spanish study abroad programs in malaga

spanish study abroad programs in malaga