Icke-nyheter

Visst är det härligt med ickenyheter. Som det här med att Kylie Minogue INTE har varit tillsammans med en gift man.
Vad kommer härnäst?
Kungen har INTE varit tillsammans med Anna Lindmarker. Prinsessan Madeleine har INTE snortat kokain. Kikki Danielsson har INTE hetsätit falukorv. Hasse Aro är INTE snygg i mustasch. Fast javisst ja, det har de kanske redan skrivit om.
Sa jag förresten att Hasse Aro ser för jäklig ut i mustasch? Det måste vara ett lagbrott att se ut sådär. Förargelseväckande utseende. Minst. Kan ingen tvångsraka honom?

3 kommentarer

Anledningen till att han odlar mustasch är för att det just nu är en kampanj för att få upp ögonen för prostatacancer….. Inte snyggt kanske men för en god sak. För övrigt håller jag med om att det är hysteriskt med alla icke-nyheter