Fotbollsfrun blev inte tjackhora

Hahaha.
Malin, alias Fotbollsfrun, är så jäkla bra. Hon använde visst mig som referens när hon fick jobb på Aftonbladet. Som om någon skulle lyssna på vad jag tycker. Eller hur, Gedin? Nå i alla fall. Såhär skriver hon i sin blogg, med adress till sin man Joachim, apropå sitt godismissbruk:

”Om man inte röker, inte knarkar, dricker ett glas vin i veckan, aldrig går ut, aldrig går på bio, tränar på friskis och svettis, äter mängder av broccoli och morötter, går och lägger sig i vettig tid, arbetar för sitt uppehälle.
Kan man då inte få ha EN sorglig last? En mörk sida för att väga upp duktigheten i ens uppenbarelse?
Joachim; jag kunde ha varit ett tjackluder. Du har kommit så väldigt lindrigt undan.”

1 kommentar

Åh va just på en samlingsutställning med Elisabeth Ohlson Wallin, varav en av de va Älskade Tjackhora, super sorlig
Ecce Homo, South Africa via Dolorosa va också med och en till alla va värkligen bra! Lycka till med barna och önskar dig Glad Påsk!