Handgranat och bajonett ska det va, tjo och tjim och inget annat

Magnus och Kari har fått fem barn på tre år. Där ligger man i lä.
Modern brukar säga att få barn är som att kasta in en handgranat i ett förhållande. Fem barn borde väl bli fem handgranater, minst.
Och ändå.
Ändå kryssar hon för tre i Aftonbladets webbfråga. Det är en klassiker. Hur-många-barn- får-jag-när-jag-blir-stor? (När man var liten gick man efter småstenar i handen. Tekniken går framåt). Modern vill man gärna ha en liten skrikis till. Tack.
Fast somliga dagar önskar hon att det fanns en nationell avlastningsstyrka, som kunde sättas in med bara ett par timmars varsel. Som i natt, när det bara blev en timmes sömn.

1 kommentar

Jag säger det igen, barn är en gåva. Vissa barn har verkligen hamnat hos rätt föräldrar. Läs nedanstående blogg. Jag gjorde det och jag lovar, jag fällde tårar. Jag är så oerhört tacksam över vår dotter och efter att läst denna blogg inser jag hur lyckligt lottad man är.
Mira vår kämpe
http://blogg.aftonbladet.se/2699/