Roar mig kungligt i Allas

Ännu en Allas i brevlådan. Och ett hejdundrande stort kåseri på temat ”Kan man bli för gammal för att gå på fest?” med anledning av att prinsessan Lilian inte fick gå på Nobelpartajet. Eller hur det nu var. Hon är ju annars den fartigaste i vår svenska kungafamilj. (Efter en fest tackade hon med orden ”I never thought one could have such fun with one´s legs together!”)
Jag undrar för övrigt hur lång tid det kommer att dröja innan jag vänjer mig vid den stora bylinen. Men jag är ju himla fin på Maria Annas bilder.
”Jag är ju riktigt vacker!”, sa jag förvånat.
”Ja, det är du”, svarade redaktionschefen.
Sedan visade det sig att han är barndomsvän med min favvo-barndomskompis Sally. Världen är ibland skrämmande liten.
På lördag ska jag på en liten klassåterträff hos Sally igen och det ska bli så roligt! Om jag nu inte insjuknar i den här eländiga influensa som resten av familjen drabbats av. Barnen går väl an när de är sjuka, men män borde banne mig sättas i mental karantän när de får mer än 37,5 i feber!