I love you too, Amalia!

Amalia är för skön. Nu bloggar hon snällt om mig igen.
”Som sagt fått hem Hillevi Wahls böcker och började med att läsa ”En fuskmammas bekännelser- det första året” men har inte kommit till mer än sisådär sida 30 på en och en halv timme (och jag är en snabb läsare) detta på grund att man ständigt måste lägga i från sig boken och rent ut sagt as garva och kan inte sluta… därefter så måste man springa till närmaste vän eller ringa denna för att sedan citera ur boken, för att vännen ska få uppnå samma klimax av lycka som jag gör när jag läser boken! Helt fantastisk! 🙂
I LOVE HILLEVI WAHL!”

(…och så blev hon lika förskräckt som jag över hur Amelia Adamo behandlade sina barn.)

5 kommentarer

Jag var såklart tvungen att kika in hos Amalia & kolla vad det där med Amelia var … fy f … den tanken slog mig aldrig ens när tvillingarna hade kolik och skrek nätterna igenom …. *hmf*

Jag kan inte ens förstå att hon vill uttala sig om det. Jag hade skämts röven (ursäkta språket) av mig om jag gjort så… sen helt lugnt kan hon konstatera att hon gjorde det TVÅ nätter i rad?!
Hoppas hon får prova på att gråta i ensamhet och att ingen hör henne någon gång ”what goes around comes around”

Ville bara säga att det var en klockren beskrining som Amalia gjorde här ovan att ”fusk-mamma” böckerna! De gick inte att läsa fort för man satt länge och bara torkade skratt tårar..*såå befriande*..och precis som hon skriver så sprang man till telefonen (eller för den delen tog mobilen och ev messade) för att berätta för någon hur roligt det var och citera något citat som passade in och var hysteriskt roliga! 🙂 Såå kul att hon satte ord på precis det jag kände när jag läste de böckerna! Håller med till fullo..Hillevi, Jag är övertygad om att du gör stor nytta som sätter ord på hur mamma ledighets tiden kan vara och även de saker som är lite pisamma och sådant man inte pratar om..*skönt*. Du skriver om både allvar som i allra högsta grad är realistiskt och verklighet för många , men ofta skriver författare komiska böcker, eller deckare(verkar ju så poppis nu), eller så skriver de allvarliga böcker om sådant som berör..Du har sådant talang fina Hillevi som kan konsten att skildra allvar, skratt, jobbiga vardagar som mamma eller om allvaret i böcker om de som lever i eller med missbruk…och du gör det med en underbar känsla som fångar och berör. vi behöver författare som dig! Jag är sååå glad att just du är författare! *Kram* Sara