Dagens krönika

Livet är fullt av vita kuvert. Öppna dem, betala räkningarna och sluta handla så mycket skräp. Hoppa i en lövhög bättre än shopping.

5 kommentarer

Usch, vita kuvert på hallmattan är nästan aldrig kul nuförtiden. Och fönsterkuverten stirrar på en med sitt enda onda öga.
Jag brukar bunta ihop breven till en bunt och låtsas att den inte finns. Ett tag. Det är en dum strategi…

Jättebra skrivet.
Men jag skulle vilja slå ett slag för flera kuvert. Men av de sorten som gör en glad. Handskrivna, personliga sådana UTAN en massa siffror i! Det var det ju åratals sedan man fick ett sist. *ler*
Kram Lallis/Knasiga mamman

Skitbra skrivet! Jag trodde jag skulle smälla av när jag såg första programmet där paret hade skatteskulden samt fuktskadan, hur i hela friden ska man tolka det hela när de två som byggt luftslott får 100000kr av programmet så de kan fixa badrummet och gifta sig flott?! Kunde inte jag ha fått de pengarna som gör som man ska men inte har en kontantinsats till ett hus…..