Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Klimakteriehäxan bloggar om bloggar – Hillevi Wahl

Klimakteriehäxan bloggar om bloggar

Klimakteriehäxan har skrivit ett intressant inlägg om bloggar. Enligt en brittisk undersökning, skriver hon, så har var tionde internetanvändare en egen blogg. Det var som tusan! Och jajamensan, Supermamman.se är nämnd:

Enstaka bloggare blir ”upptäckta” och får sin blogg utgiven i bokform, något som för många av oss framstår som (nästan) den högsta lyckan på jorden. //… Här i Sverige har Supermamman.se blivit bok inte mindre än två gånger, plus en gång som Tjocka Tanten, innan Hillevi Wahl nu etablerat sig som ”riktig” författare med den självbiografiska och gripande romanen ”Kärleksbarnet”, en av höstens bästsäljare.”